Alle lokalen in “De Kulturele Raad” zijn geschikt voor vergaderingen, cursussen, trainingen en presentaties.
Afhankelijk van het doel, zijn deze lokalen geschikt voor 10 – 25 personen.en zijn allen voorzien van wifi, cd-speler en een schrijfbord.

Één van onze lokalen is ingericht als schilderlokaal, waarbij er o.a. ook schilderezels en trolleys beschikbaar zijn.

De grote theaterzaal is voorzien van een toneel en de benodigde techniek voor het houden van theater- en muziekvoorstellingen en toneelstukken.Deze zaal is ook zeer geschikt voor verenigingen, die bijvoorbeeld een gezamenlijke verenigingsavond (tot circa 120 personen) willen houden.


Bij grotere gezelschappen is er ook een mogelijkheid om er een aantal lokalen bij te huren.

Voor alle gelegenheden wordt er standaard voor koffie en thee gezorgd en kan er op verzoek ook voor frisdrank, bier en wijn gezorgd worden. Als extra voorzieningen zijn er ook beamers met projectieschermen en flip-overs beschikbaar. Als u een vergadering inclusief lunch wil organiseren, dan stellen wij deze mogelijkheid ook beschikbaar en zullen wij de mogelijkheden graag met u overleggen.

De lokalen en theaterzaal zijn beschikbaar gedurende 7 dagen per week, behoudens de schoolvakanties
en zijn per dagdeel (ochtend 09:00 – 12:00 uur, middag 13:30 – 17:00 uur of avond 19:00 – 22:00 uur) of meerdere dagdelen te huren.
Wilt u meer informatie over onze locatie, de beschikbaarheid van de locatie, de huursom van de benodigde ruimten of een reservering plaatsen?
Hiervoor kunt u vrijblijvend een e-mailbericht sturen aan onze contactpersoon Erwin Veenman via;
info@kultureleraad.nl